Primarul Ion Lungu este primul sucevean care și-a plătit taxele și impozitele din acest an. Edilul nu a mai furat startul și s-a încadrat în programul de muncă al casieriilor

Ca în fiecare an, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a reușit să fie primul sucevean care își plătește taxele și impozitele. Edilul a achitat suma de 532,50 de lei, beneficiind de o bonificație de 33,50 lei deoarece și-a achitat dările către stat înainte de data de 31 martie 2021.

Lungu nu a mai furat startul, ca în anii precedenți când își plătea taxele și impozitele înainte de ora 08.00, primarul ajungând la casierie la ora 08.01:35.

„Și în acest an am fost primul cetățean care a achitat taxele și impozitele locale în Municipiul Suceava. Consider că este corect, în calitate de reprezentant al autorităților locale, să dăm exemplu de responsabilitate civică. Fac un apel către toți contribuabilii Municipiului Suceava să achite taxele și impozitele locale în această perioadă pentru a beneficia de reducerea (bonificația) de 10% din suma datorată atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice”, a arătat primarul Ion Lungu.

Taxele și impozitele locale în anul 2021 sunt identice cu cele de anul trecut. Acestea nu au fost majorate.


Primarul Ion Lungu a reușit din nou să-și plătească taxele și impozitele înainte să se deschidă ghișeele Primăriei din Suceava


Adauga comentariu