Primarul Ion Lungu îi primește doar pe cetățenii vaccinați la Zilele Sucevei. Persoanelor nevaccinate nu li se va permite accesul chiar dacă au teste negative sau au fost infectate cu COVID-19: „Este păcat de Dumnezeu să nu folosim această oportunitate”

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, edilul PNL-ist al municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a anunțat pe cetățeni că sunt așteptați să petreacă „Zilele Sucevei” doar dacă sunt vaccinați.

Primarul a menționat faptul că la evenimentele organizate de municipalitate nu au ce căuta persoanele care au fost infectate cu coronavirus și s-au vindecat sau cele care au test negativ, dacă nu s-au vaccinat.

MINUTUL 16.18

„Problema pe ordinea de zi este vaccinarea, nu testarea sau cei care au fost bolnavi. (...) Este păcat de Dumnezeu să nu folosim această oportunitate”, a spus Ion Lungu.

Edilul Sucevei a spus că persoanelor li se va permite accesul la evenimentele organizate de „Zilele Sucevei” doar dacă au asupra lor adeverințe de vaccinare. Acesta nu a menționat dacă respectivele adeverințe vor fi verificate în vreun fel. Trebuie menționat faptul că adeverințele de vaccinare pot fi falsificate foarte ușor chiar și de pe telefonul mobil.

sursa foto: Crai Nou

Adauga comentariu