Primarul PNL de la Bosanci a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Deputatul Bogdan Gheorghiu a cerut excluderea din partid a edilului Neculai Miron

Ieri, reprezentanții AUR s-au perindat prin județul Suceava, poposind prin municipiul Câmpulung Moldovenesc și comunele Marginea și Bosanci, cu scopul de a strânge semnături în vederea demiterii președintelui Klaus Iohannis. Printre semnatari s-a număr și membrul PNL Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, cel care și-a anunțat și candidatura pentru șefia Consiliului Județean Suceava.

„Mulțumesc mult domnului George Simion și domnului Călin Georgescu pentru vizita pe care ne-au făcut-o astăzi (n.r. – ieri), la Bosanci. Am vrut să dovedesc prin aceasta că Bosanciul nu este un fief al domnului Flutur, care a instaurat dictatura în întreg județul Suceava și orice post, orice  funcție la deconcentrate este ocupată cu șpagă în județul Suceava, aproape orice funcție, deci nimic nu mișcă dacă nu este coordonat de dumnealui și am vrut să arăt că la Bosanci este democrație și orice forță politică este bine venită. Deci de aceea am făcut o primire călduroasă domnului Simion și domnului Georgescu ca să dăm un suflu nou de libertate, să fie respectate principiile fundamentale ale democrației, să putem intra la muncă liberi, să putem călători liberi, să putem cumpăra liberi. Știți foarte bine sunt încă membru PNL. Domnul Iohannis dintr-un apărător al democrației s-a transformat într-un apărător al penalilor. De atunci, știți prea bine, am făcut o declarație de presă în privința aceasta. Lucru acesta nu se mai poate. Avem aici, alături de noi, patrioți care luptă pentru poporul român și după cum bine știți, dar mai reamintesc faptul că majoritatea multinaționalelor ne fură sub umbrela legii. Știți prea bine, domnul Klaus Iohannis a vândut și vinde austriecilor, nemților, alături de dumnealui era și domnul Cioloș, care vindea francezilor, și toate retailerurile, magazinele principale din țară sunt cu mărfuri din export. Noi avem cred că avem produse bio care trebuie să fie vândute în magazinele noastre, și așa cum spuneau și dumnealor, materia primă și bogățiile țării noastre știm prea bine cum să le prelucrăm. Doamne ajută în continuare și astăzi am ajutat în sprijinirea organizației AUR cu toate că sunt simpatizant al Forței Drepte”, a declarat primarul Neculai Miron.

Gestul edilului de la Bosanci nu a rămas neremarcat de colegii săi de partid. Deputatul Bogdan Gheorghiu a solicitat excluderea din PNL a primarului Neculai Miron.

„Am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean. În calitate de vicepreședinte al PNL am solicitat, în această seară (n.r. – ieri seară), conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, județul Suceava. După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României. Gestul domnului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL. La ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități. Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității”.

Sursa foto: Facebook/suceavalive.ro

Adauga comentariu