Primarul Sucevei spune că o firmă din Bistrița-Năsăud a câștigat licitația pentru construirea Sălii Polivalente: „Mă bucur că o licitație importantă are un câștigător”

În această dimineață, edilul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat faptul că o firmă din Bistrița-Năsăud a câștigat licitația privind execuția lucrărilor de la Sala Polivalentă din Suceava.

„În măsura în care până la data de 25 februarie nu sunt contestații, se poate semna contractul de execuție. Mă bucur că o licitație importantă are un câștigător. M-aș bucura să semneze Compania Națională de Investiții contractul și noi ca beneficiari să putem începe lucrările la Sala Polivalentă și în același timp la baza sportivă tip I”, a spus Ion Lungu.

După ce se va da startul lucrărilor de construcție, Sala Polivalenta ar trebui să fie dată în funcțiune în termen de 24 de luni.


Pași timizi făcuți spre realizarea Sălii Polivalente, una dintre puținele promisiuni făcute de primarul Ion Lungu care ar putea fi îndeplinită

Ion Lungu a spus că este POSIBIL ca anul acesta să fie semnate contractele pentru execuția Sălii Polivalente și a Bazei Sportive de tip I

Cinci asocieri de firme au depus oferte pentru construirea Sălii Polivalente Suceava: „Îmi pare rău că nicio firmă din județul Suceava nu a participat la această licitație destul de importantă”

Ion Lungu îi dă „ceață” lui Petre Ispirescu! Edilul Sucevei susține că vrea să facă un Aqua Park în oraș, în apropierea fictivului Complex Sportiv

Primarul Ion Lungu a întrerupt vizita făcută de ministrul Dezvoltării Cseke Attila la Spitalul Județean Suceava pentru a se lăuda cu planșa de la Sala Polivalentă

Gata cu vrăjeala, Suceava se umple de stadioane? Lungu susține că luna viitoare vor avea loc licitațiile pentru Sala Polivalentă și pentru Complexul Sportiv

Municipalitatea Sucevei s-a decis să modernizeze Stadionul Areni, iar Sala Polivalentă se va face altă dată: „Se poate face un stadion cochet”

Primarul Sucevei nu va mai face un stadion, ci trei stadioane

Flutur a rezolvat „gogoașa” lui Lungu, plimbată ani în șir, și a anunțat aprobarea proiectului privind Sala Polivalentă din Suceava

Primarul Ion Lungu îi „servește” din nou pe suceveni cu o sală polivalentă, de această dată în valoare de 185 de milioane de lei: „În doi ani de zile avem șansa să fie dată în folosință Sala Polivalentă din Suceava”

Actualul primar Ion Lungu continuă să reîncălzească ciorba cu Sala Polivalentă în valoare de peste 38.000.000 de euro

Actualul primar Ion Lungu susține că Sala Polivalentă este ca și făcută: „Și așa am pierdut timp prețios”

Ion Lungu și-a adus aminte de vrăjeala cu sala polivalentă: „Timp de trei ani de zile nu s-a lucrat la proiect din considerente politice”

Suceava va avea din nou sală polivalentă: „Avem certitudinea că Sala Polivalentă din Suceava va fi prinsă la finanțare în bugetul anului 2020 și vom demara efectiv lucrările”

Adauga comentariu