Principalii candidați la Primăria Suceava. Ion Lungu pare a fi favoritul clar la alegerile locale din 27 septembrie

Alegerile locale bat la ușă, iar partidele politice și-au ales candidații pentru Primăria Suceava. Cotidianul online Ziar de Suceava vă prezintă astăzi cei mai importanți candidați pentru postul de edil șef al municipiului reședință de județ.

Ion Lungu este veșnicul candidat PNL la Primăria municipiului Suceava. Chiar dacă se află în fruntea instituției de peste 16 ani, fără mari reușite, liberalul pare a avea mari șanse de a prinde un nou mandat. Contestat din mai multe părți, Ion Lungu continuă să meargă pe aceeași linie, fără să impresioneze cu nimic. Norocul lui este acela că nu are un contracandidat care să-i pună probleme.

Dan Ioan Cușnir este candidatul PSD la Primăria Suceava. Acesta pare mai mult o soluție de avarie și probabil nici măcar colegii lui nu au o prea mare încredere în el. Cușnir a început să fie activ în mediul online și pe rețelele de socializare, însă deocamdată a venit cu proiecte fantasmagorice și doar cu critici la adresa primarului Ion Lungu.

Teodora Munteanu este candidatul USR – PLUS la Primăria Suceava. Fără o prea mare experiență în politică, aceasta dorește să facă o figură frumoasă și să arate că alianța dintre USR și PLUS începe să prindă contur și la Suceava.

Marian Andronache este candidatul PMP la Primăria Suceava. Viceprimarul Andronache a demonstrat că are viziune în ceea ce privește administrația locală. Totuși, acesta nu a căpătat încă o notorietatea destul de mare încât să-l poată învinge pe primarul Ion Lungu.

Florin Sinescu este candidatul PRO România la Primăria Suceava. Fostul prefect al județului Suceava se anunță a fi unul dintre cei mai activi candidați din campania electorală. Este însă greu de crezut că poate emite pretenții pentru mai mult de 10% din voturile sucevenilor.

Ștefan Alexandru Băișanu este candidatul PPU la Primăria Suceava. Eternul învins la alegerile locale mai face o încercare, chiar dacă se pare că vremea lui a cam apus în politică. Mutat pe la mai toate partidele existente, Băișanu încearcă marea cu degetul, însă nu este văzut cu șanse reale în bătălia pentru Primăria Suceava.

De asemenea, pe buletinele de vot vor mai apărea Romeo Cristian Canură (ALDE), Marius Mihai Boghian (ADER), Vasile Constantin Boghian (AUR), Dan Aciubotăriță (Partidul Verde), Alin Costinel Opincaru (Uniunea pentru Bucovina), Petru Cobzaru (PER), Andrei Ionuț Neșculescu și Gheorghe Nedea – candidați independenți.

Adauga comentariu