Prințu de la Voitinel, dat în urmărire internațională de 5 ani, a fost prins după ce a mers să-și schimbe buletinul

La data de 20 noiembrie 2019, la ora 14.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost anunțată de angajații Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanei Rădăuți, despre faptul că la ghișeu s-a prezentat Prințu Begean (28 de ani), din comuna Voitinel, care a depus documentele pentru eliberarea unei noi cărți de identitate, însă, acesta apare în bazele de date cu diverse mențiuni.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că individul figurează ca fiind urmărit, întrucât, la 12.03.2014, Tribunalul Suceava a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de omor calificat”.

Prințu Begean era dat în urmărire națională și internațională, pe numele său fiind emis și un mandat european de arestare.

Acestuia i-a fost înmânată o copie a mandatului de executare a pedepsei închisorii emis la data de 12 martie 2014, după care, a fost reținut și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

Adauga comentariu