Problemele se țin scai de patronul SC Forestliv SRL din Sucevița. Polițiștii l-au amendat cu 3.000 de lei și i-au confiscat surplusul de lemn dintr-un transport

Aseară, în jurul orei 21.00, un echipaj de poliție a oprit pentru un control un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Mercedes-Benz și o remorcă care transportau material lemnos pe raza localității Sucevița. Ansamblul de vehicule circula pe un drum cu restricție de tonaj.

Oamenii legii l-au identificat la volanul autoutilitarei pe Liviu Bodnarescu (42 de ani), administrator al SC Forestliv SRL, din Sucevița. Bărbatul le-a prezentat polițiștilor documentele persoanle, cele ale ansamblului auto și avizele de însoțire a mărfii în format electronic.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la volumul de material lemnos transportat, ansamblul de vehicule a fost condus la depozitul temporar al Cantonului Silvic Hașca din comuna Marginea. Acolo au intervenit și specialiști din cadrul Ocolului Silvic Marginea pentru a inventaria încărcătura.

În urma inventarierii s-a constatat că în ansamblul auto se afla cantitatea totală de 39,97 metri cubi lemn rotund esență rășinoase, cu un plus de 3,80 metri cubi față de cantitatea din aviz.

Firma SC Forestliv SRL a fost amendată, iar surplusul de 3,80 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Marginea. De asemenea, societatea menționată a fost amendată și pentru că a introdus în SUMAL 2.0 fotografii din care nu se poate observa foarte clar încărcătura. Valoarea totală a amenzilor aplicate firmei este de 3.000 de lei.


Alte știri despre SC Foresliv SRL:

Angajații unui gater din Sucevița sunt acuzați că au încercat să fure surplusul de lemne din două camioane indisponibilizate la Atelierul de Împletituri al OS Marginea, transporturi ilegale semnalate de activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc

Șoferul camionului care a lovit mortal un cal în fața Primăriei Moldovița a fost amendat pentru că avea expirat atestatul de transport marfă. Acesta este patronul unui gater cu probleme

 

 

Adauga comentariu