PSD-ista Lia Olguța Vasilescu îl atacă pe Ștefan Mandachi cu o declarație ambiguă:„Omul era supărat că nu i-a făcut PSD autostradă și și-a construit pe banii lui un km de drum de biciclete gen”

Fostul ministrul al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a luat în derâdere pe antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, 

„Acum doi ani, omul era suparat ca nu i-a facut PSD autostrada si si-a construit pe banii lui un km de drum de biciclete gen. Avea bani. Afacerile mergeau struna, voucherele de la guvern vouchere, impozit mic, asa ca de guvernare ciumată roșu. Acum guvernul PNL nu doar ca nu i-a construit nicio autostradă, dar s-a asigurat ca ramane si fara banii necesari sa-si mai construiasca el ceva ca sa se rupa in figuri. Deh! Asa a ales #șîel cine era mai reprezentativ sa se ocupe de bunastarea lui...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Din declarația Olguței se poate înțelege că aceasta recunoaște că Guvernul PSD nu a făcut nimic de laudă, dar măcar le-a lăsat cetățenilor câțiva bănuți în buzunare. Aceasta a profitat de problemele ce au urmat venirii COVID-ului în țară și a instaurării carantinei în unele zone pentru a da impresia că Guvernul PNL este responsabil în totalitate de faptul că Mandachi nu a avut același profit în afaceri precum anul trecut în aceeași perioadă. Prin postarea sa, PSD-ista le spune oamenilor, indirect, că: „Și pe voi v-a lăsat PNL fără bani”.

Adauga comentariu