PSD-iștii Viorica Dăncilă și Răzvan Cuc au ales să-și ia zborul cu elicopterul din Suceava imediat după terminarea circului politic

Premierul României, Viorica Dăncilă și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au fost văzuți astăzi cum și-au luat zborul, la propriu, din Suceava.

Aceștia, alături de Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și Ministrul Apărării, Mihai Fifor, au venit în județul Suceava pentru mai multe vizite și pentru câteva conferințe de presă. Trupa PSD-istă a ajuns în Suceava la data de 14 august 2019, când, conform unor informații, Viorica Dăncilă a fost lăsată cu elicopterul în Fălticeni, unde a avut loc o conferință de presă în care nu a spus mai nimic. În schimb, premierul a fost primit într-un mod tradițional, cu colac și sare, dar și cu fanii, primarii PSD din Suceava, care i-au luat temperatura la mâini, cu buzele.

Ieri, Răzvan Cuc a verificat lucrările la centura ocolitoare a Sucevei, luând presa suceveană prin surprindere. Ministrul Transporturilor a spus cât de mulțumit și de fericit este pentru că firma care ar lucra la acest drum este una bună și că prin septembrie centura va fi dată în folosință. Cuc a spus cât de mândru e de lucrarea aceasta, dar se observă cât de mândru este și de drumul Suceava - Iași, alegând traficul aerian în loc de cel rutier.

Cei doi PSD-iști s-au urcat în același elicopter astăzi, pentru a zbura de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, până la Iași, poate pentru că dacă ar fi ales să meargă pe autostrada care face legătura Suceava - Iași, ar fi luat-o razna Waze-ul.

Un alt coleg din breasla PSD a apelat la un elicopter, SMURD, pentru a pleca din Suceava. Dar atunci, senatorul Virginel Iordache, fost director al unui liceu, a apelat la traficul aerian pentru că îl frământa o forfotă în stomac și-i era frică să nu se scape în ambulanță.

sursa foto: Facebook/ Oana Șlemco și stirisuceava.net

Adauga comentariu