Psihiatrul, care l-a consultat pe suceveanul Alexandru Caliniuc, acuzat de viol și crimă în Belgia: „Încă se masturbează gândindu-se la cum ar fi trebuit să reacționeze în momentul faptelor”

Psihiatrii, care l-au consultat pe Alexandru Caliniuc (27 de ani), din orașul Salcea, acuzat de crimă și viol în Belgia, au ajuns la concluzia că acesta va mai comite infracțiuni sexuale. Experții l-au descris pe Caliniuc drept „un pervers sexual cu foarte puțină empatie. Încă se masturbează gândindu-se la cum ar fi trebuit să reacționeze în momentul faptelor”.

„Nu există niciun tratament psihiatric pentru acest bărbat, în vederea reintegrării. Există pericolul să comită din nou infracțiuni atunci când va fi eliberat, în principal infracțiuni sexuale. El este un mare pericol pentru societate”, se mai arată în raportul medicilor psihiatri.

Psihiatrii au stabilit că Alexandru Caliniuc are discernământ, nu are nicio tulburare mintală și care deține o inteligență peste medie. Medicii au explicat și de ce suceveanul și-a filmat victima cu telefonul mobil.

„El manifestă un comportament clasic de pervers sexual. Cred că a luat acele imagini ca să arate în ce stare o găsise pe Sofia Muylle. Este o formă pură de sadism sexual. Suferința victimei l-ar fi putut afecta, motiv pentru care nu a fimat-o goală”, a declarat doctorul Lodewijk.

Medicul psihiatru a mai arătat că Alexandru Caliniuc are flashback-uri asupra faptelor atunci când se masturbează, dar că acesta nu s-ar gândi la victimă ci la modul în care ar fi trebuit să acționeze în noaptea respectivă.

„El spune că îi pare rău, dar nu simte cu adevărat sentimente de regret. Este doar o abordare superficială și instrumentală a ceea ce s-a întâmplat. Am văzut două momente emoționante în timpul reconstrucției. Când tatăl i-a vorbit, a căzut în genunchi și a cerut iertare. În rest, nu am văzut lacrimi sau niciun alt semn de regret. De asemenea, nu a sunat la serviciile de urgență când a găsit-o pe Sofia Muylle. El a declarat că îi este frică să îi contacteze”, a mai declarat doctorul Lodewijk.

FOTO: Belga

Comentarii

Cristi

21.05.2021 19:53

Juriul l-a gasit vinovat.

Adauga comentariu