Rădăuțean reținut pentru 24 de ore după ce s-a apropiat la mai puțin de 10 metri de fosta concubină

La data de 12 martie 2019, la ora 16.30, Poliția municipiului Rădăuți a primit o plângere din partea Ceraselei B. (24 de ani), localnică, despre faptul că fostul său concubin, Costică Linu (30 de ani) din localitate, a încălcat ordinul de protecție.   

Polițiștii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu fosta concubină pe strada Piața Unirii din municipiu, în fața sălii de jocuri „Royal” și s-a apropiat de aceasta la mai puțin de 10 metri, adresându-i cuvinte jignitoare. Prin aceasta, Costică Linu a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa prin sentința civilă din data de 8 noiembrie 2018 de către Judecătoria Rădăuți, prin care este obligat să păstreze față de fosta sa concubină o distanță de minim 10 metri, precum și de a avea orice fel de contact cu aceasta, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice mod.

Prin ordonanță, s-a dispus reținerea suspectului Costică Linu pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 12 martie 2019, ora 20.30, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,nerespectarea hotărârii judecătorești”.

Adauga comentariu