Război între un șofer și doi frați minori care se jucau pe mijlocul drumului, în toiul nopții. Copiii i-au spart luneta cu pietre, iar bărbatul le-a furat telefoanele

Aseară, în jurul orei 23.00, Cristian G. (44 de ani), din comuna Burla, conducea un autoturism marca Suzuki, pe DJ 178, pe raza comunei de domiciliu. La un moment dat, bărbatul a observat un grup de minori ce se jucau pe mijlocul drumului. Din acest motiv, șoferul a calcat brusc pedala de frână.

Supărat, șoferul a oprit mașina și le-a reproșat copiilor că se joacă în mijlocul drumului, ocazie cu care le-a cerut să se dea la o parte.

În timp ce bărbatul își continua deplasarea, s-a trezit sub o ploaie de pietre. Copiii s-au înarmat cu pietre și au aruncat spre mașina bărbatului care i-a certat. Astfel, minorii au reușit să spargă luneta autoturismului bărbatului. În acest condiții, șoferul a oprit din nou mașina și s-a îndreptat spre copii. Cei din urmă nu au stat prea mult pe gânduri și au luat-o la fugă.

Trezindu-se singur în drum, cu luneta spartă, bărbatul a aruncat o privire în jurul său. Așa a observat două telefoane mobile pe banca din stația de autobuz. Acestea aparțineau chiar puștanilor de 12 ani, respectiv 14 ani, care au aruncat cu pietre. Bărbatul a sustras telefoanele și a sunat la 112 pentru a anunța Poliția despre cele întâmplate.

După ce un echipaj de poliție a ajuns la fața locului, Cristian G. a returnat telefoanele minorilor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a făcut plângere penală pentru distrugere.

La fața locului, și-a făcut apariția și Dorin M., tatăl celor doi frați minori. În încercarea de a-l pedepsi pe cel care și-a permis să îi sperie copiii care se jucau noaptea în mijlocul drumului, Dorin M. a făcut o plângere penală pentru furt.

Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și pentru distrugere.

Adauga comentariu