Războiul tirolienelor de la Palma continuă. Fiul proprietarului terenului pe care se află Mega Tiroliana „La Palma” a sunat la 112 pentru a se plânge că îi este sabotată afacerea pe care a „furat-o”

Ieri dimineață, un nou scandal a izbucnit între familia proprietarului terenului pe care se află Mega Tiroliana „La Palma” și administratorul tirolienei.

Pe la ora 10.00, Ovidiu Halip, fiul lui Ion Halip (proprietarului terenului sus-menționat), a sunat la 112 pentru a anunța faptul că chiriașul tatălui său, respectiv Ion Curea, a amplasat un steag în apropierea noii tiroliene din zona Palma, făcută la oglindă după Mega Tiroliana „La Palma”, cunoscută la nivel național. Apelantul susținea faptul că respectivul steag ar pune în pericol siguranța persoanelor.

Mega Tiroliana „La Palma” este la un pas de a-și închide activitatea. Proprietarul terenului pe care este amplasată cea mai lungă tiroliană din România a „furat” ideea de afacere și încearcă să-și saboteze chiriașul

La fața locului, respectiv în zona tirolienelor Palma, sat Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, a intervenit un echipaj de poliție. În urma verificărilor aceștia au constatat faptul că între Ovidiu Halip și Ion Curea există un litigiu civil în desfășurare privind dreptul de folosire a porțiunii de teren pe care sunt amplasate cele două tiroliene. De asemenea, oamenii legii au mai constatat și faptul că respectivul steag a fost amplasat de către Ion Curea pe terenul unei alte persoane, aspect cu care cel din urmă a fost de acord.

În acest caz, polițiștii au bătut drumul degeaba deoarece nu au fost constatate fapte de natură penală sau contravențională. 

Cele două instalații de agrement tip tiroliană aparțin SC Ovlarihal SRL - administrată de Ovidiu Halip (firmă înființată la data de 5 iunie 2020) și SC Cumirad Invest SRL - administrată de Ion Curea (firmă înființată la data de 5 septembrie 2017).


Mega Tiroliana „La Palma” și-a suspendat activitatea. Proprietarul terenului pe care se află cea mai lungă tiroliană din România a ridicat o construcție pentru a-și sabota chiriașul

Mega Tiroliana „La Palma” este la un pas de a-și închide activitatea. Proprietarul terenului pe care este amplasată cea mai lungă tiroliană din România a „furat” ideea de afacere și încearcă să-și saboteze chiriașul

sursa foto: stirileprotv.ro

Adauga comentariu