Reacția PNL Suceava cu privire la acuzațiile aduse de primarul Neculai Miron: „Considerăm că frustrările unui om nu trebuie să se transforme în acuzaţii publice nefondate”

Astăzi, primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a transmis public un mesaj pentru președintele României, Klaus Iohannis, pentru președintele PNL, Ludovic Orban și pentru membrii PNL prin care susținea faptul că Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, le-ar fi interzis tuturor simpatizanților lui Ludovic Orban să participe la Congresul din 25 septembrie.

Conducerea filialei județene PNL Suceava, prin secretarul general Viorel Seredenciuc, a infirmat acuzațiile aduse de Neculai Miron, susținând că s-a  respectat statutul PNL.

„Pentru corecta informare a opiniei publice aş dori să spun că astăzi a avut loc Colegiul Director Judeţean al PNL Suceava, şedinţă în cadrul căreia, conform Statutului, s-au supus la vot cele două moţiuni, ale lui Florin Cîţu şi Ludovic Orban. Votul a fost secret. Din cei 118 de participanţi la vot, 117 au votat moţiunea Florin Cîţu şi un vot a fost pentru moţiunea lui Ludovic Orban. Respingem afirmaţiile domnului Nicolae Miron, precizând că s-a respectat întocmai statutul PNL. În timpul desfăşurării lucrărilor nu s-au îngrădit în niciun fel drepturile celor prezenți. Nu au fost alte propuneri față de cele inițiale şi nici nu s-a autopropus vreun membru al PNL Suceava pentru a participa la Congresul din data de 25 septembrie. Considerăm că frustrările unui om nu trebuie să se transforme în acuzaţii publice nefondate. PNL Suceava este o organizaţie puternică în cadrul partidului şi respectă în egală măsură şi votul majorităţii, precum şi votul minorităţii, chiar dacă acesta este singular”, a declarat Viorel Seredenciuc.

Adauga comentariu