Reacția soțului jandarmeriței Irina Airinei, după ce șoferul care a omorât-o pe femeie pe trecerea pentru pietoni a fost lăsat să plece acasă: „El doarme liniștit în patul său, eu fac nopți albe”

Victor Maniliuc, soțul jandarmeriței Irina Airinei, a oferit o declarație pentru jurnaliștii de la Libertate, după ce s-a aflat că Bogdan Florin Chetrariu, șoferul ce a omorât-o pe femeie pe trecerea pentru pietoni de la Tribunalul Suceava, a fost lăsat eliberat, fiind plasat în arest la domiciliu.

„O luăm ca atare, mergem înainte, fără să comentez. Dezideratul nostru este, în momentul de față, Larisa. În rest, justiție, Dumnezeu și alte pedepse sau judecăți care sunt, ne depășesc și chiar nu vrem să ne implicăm. El poate sta acăsucă și să doarmă liniștit cu toate acele restricții. El doarme liniștit, eu nu pot să dorm liniștit”, a declarat Victor Maniliuc pentru jurnaliștii de la Libertatea.

Zilele trecute, Judecătoria Suceava a respins ca nefondată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava împotriva inculpatului Bogdan – Florin Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Magistrații suceveni au considerat oportună înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Chetrariu a fost pus în libertate cu obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește efectiv, fără permisiunea organului judiciar ce a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Adauga comentariu