Recidivistul Ștefan Semian, judecat pentru că a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi, a scăpat definitiv de închisoare. Acesta trebuie să urmeze un tratament medical

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Ștefan Semian (25 de ani) împotriva sentinței ce-l condamnat la patru ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Magistrații îl obligă pe inculpat să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că, la data de 14 februarie 2019, în jurul orei 18.30, o angajată a magazinului „Profi”, de pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, a sunat la poliție și a anunțat faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească niște hoți.

În acea zi, pe la ora 18.00, Maria B., șef de tură la SC Profi Romfood SRL, de pe strada Tineretului, din municipiul Suceava, a fost anunțată de către colegele sale despre faptul că în magazin a intrat un individ, care a mai furat bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, Maria B. s-a dus la intrarea în magazin și i-a așteptat pe cei doi. În momentul în care cei doi voiau să iasă, femeia a observat că unul dintre cei doi avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare furate din magazin. Maria B. le-a spus tinerilor să se oprească, moment în care unul dintre hoți a îmbrâncit-o și și-a continuat mersul. Femeia a reușit să îl prindă de mână pe unul dintre tineri, dar acesta a lovit-o și a fugit.

Maria B. l-a recunoscut pe Petrică S., tânărul care a furat din magazin de mai multe ori. Petrică S. îl însoțea pe cel care a lovit-o pe angajata magazinului „Profi”, respectiv Ștefan Semian, un alt individ care s-a obișnuit să fure din magazine.

La scurt timp, după ce hoții au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 de metri, față de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoșă în care se aflau produsele furate. Sacoșa respectivă a fost analizată de polițiștii criminaliști.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „tâlhărie calificată”.

La data de 21 februarie 2019, Ștefan Semian (22 de ani la acea vreme) și Petrică S. (17 ani la acea vreme), ambii din municipiul Suceava au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, pentru 24 de ore. Cel dintâi a stat o vreme după gratii, fiind arestat preventiv.

Vă amintim că, Ștefan Semian a încercat să fure, la data de 26 noiembrie 2018, o sticlă de bere marca NOROC de trei litri. Evenimentul a avut loc într-un magazin Profi din cartierul Obcini, municipiul Suceava. Atunci tânărul a fost oprit de către o angajată a magazinului.

În trecut, Ștefan Semian a mai fost prins în timp ce încerca să fure din diverse magazine și centre comerciale din municipiul Suceava.

Sursa foto: Facebook/ Stefan Semian, NewsBucovina

Alte știri despre acest subiect:

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

VIDEO Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Încă doi hoți și-au făcut loc în dosarul în care este cercetat Ștefan Semian pentru că a furat trei litri de NOROC. Vezi ce au încercat să-și însușească inculpații

Cum a încercat tâlharul recidivist Ștefan Semian să îi înduioșeze pe judecători după ce a atacat cu procedee desprinse din filmele de acțiune o angajată de la un magazin Profi

Hoțul recidivist Ștefan Semian amendat cu 2.700 de lei pentru că bea bere la pet și agasa trecătorii din parcarea Lidl Bazar: „M-au încătușat, mi-au trântit telefonul pe bancheta din spate a mașinii și nu au ținut cont de drepturile mele umane”

VIDEO Hoțul recidivist Ștefan Semian și-a reclamat la Poliție un prieten pentru că i-a spart telefonul cu care îl filma

Recidivistul Ștefan Semian s-a plâns polițiștilor că a fost bătut de individul căruia i-a furat bicicleta. Hoțul este judecat și pentru această tâlhărie calificată

Tâlharul recidivist Ștefan Semian își cere scuze de la polițiștii pe care i-a înjurat și i-a batjocurit pe Facebook. Individul așteaptă să afle condamnările pentru infracțiunile săvârșite pe când se credea de neoprit

Adauga comentariu