Recidivistul Ștefan Semian s-a plâns polițiștilor că a fost bătut de individul căruia i-a furat bicicleta. Hoțul este judecat și pentru această tâlhărie calificată

Hoțul recividist Ștefan Semian, care urmează să-și afle pedeapsa finală privind tâlhăria de la magazinul „Profi” din cartierul Burdujeni, este judecat și pentru că l-a tâlhărit pe un tânăr în anul 2018.

A furat o bicicletă și a sunat la 112 pentru că a fost bătut de proprietar

La data de 18 iulie 2018, persoana vătămată C.A. s-a deplasat cu bicicleta la barul „La Stuf” din cartierul Obcini, unde a sprijinit bicicleta de gardul interior al terasei. După ce și-a sprijinit bicicleta, C.A. și-a comandat o bere și s-a pus la masă cu mai mulți prieteni. Distanța dintre C.A. și bicicleta sa era de circa trei metri, iar persoana vătămată avea în permanență contact vizual asupra bicicletei.

După ceva timp, pe la ora 21.00, Ștefan Semian și-a făcut apariția în zona barului „La Stuf”. Individul, care avea la acea vreme avea 21 de ani, s-a poziționat sub o umbrelă, în fața barului respectiv, ca și cum ar aștepta pe cineva din local.

Inițial, C.A. nu i-a dat importanță lui Ștefan Semian. După vreo 20 de minute, Ștefan Semian i-a furat bicicleta lui C.A.. Păgubitul și mai mulți martori au observat momentul furtului, motiv pentru care s-au ridicat de la masă și în timp ce se îndreptau spre hoț îi strigau acestuia să lase bicicleta. Atunci, Ștefan Semian s-a urcat pe bicicletă și a început să pedaleze spre strada Stațiunii, în încercarea de a scăpa de C.A. și prietenii săi.

După circa 100 de metri, C.A. l-a ajuns pe Ștefan Semian, iar pentru a-l opri din mers i-a aplicat o lovitură cu palma în zona capului. Pe urmă, Semian s-a dezechilibrat și a căzut la sol împreună cu C.A..

Ștefan Semian s-a smucit, s-a ridicat și a încercat să fugă cu tot cu bicicletă, totodată hoțul a încercat să îl lovească pe C.A. pentru a-și asigura scăparea. Din păcate pentru infractor, acesta nu a reușit să fugă deoarece la fața locului au ajuns și doi prieteni de-ai păgubitului care se aflau la terasă. C.A. a reușit să îl imobilizeze pe Semian. În acest timp, Ștefan Semian se zbătea și încearca să-l lovească pe C.A. pentru a se elibera.

C.A. și-a recuperat bicicleta, a dus-o acasă și s-a întors la terasa unde era inițial.

După acest eveniment, Ștefan Semian a sunat la 112 și a anunțat faptul că în timp ce se deplasa prin apropierea pensiunii Santa Fe din cartierul Obcini a fost bătut de către o persoană necunoscută. Pe urmă, hoțul recidivist a mers la secția de Poliție din zona Kaufland și a depus o plângere prin care a reclamat faptul că numitul C.A. l-a bătut. După vreo două luni, la data de 13 septembrie 2018, Ștefan Semian și-a retras plângerea arătându-se că nu mai are nicio pretenție de natură penală sau civilă.

Pe parcursul urmăririi penale Ștefan Semian a mințit cu nesimțire, susținând că a fost lovit fără niciun motiv. Hoțul recidivist susținea faptul că, în timp ce se plimba pe strada Corneliu Coposu din cartierul Obcini, a fost luat la bătaie de către C.A..

„Declarațiile inculpatului nu pot fi avute în vedere la stabilirea situației de fapt, întrucât sunt în totală contradicție cu celelalte probe administrate în cauză.

Analizându-se fișa de cazier judiciar a inculpatului S.Ș., a rezultat faptul că acesta este redicivist.

Coroborându-se elementele probatorii administrate în cauză – respectiv declarația persoanei vătămate C.A., cu declarațiile martorilor S.A., S.G., S.G., M.C., S.Ș., T.G., D.F., U.C., și declarațiile inculpatului S.Ș., rezultă fără putință de tăgadă că inculpatul S.Ș. a săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, astfel cum a fost reținută în sarcina sa prin prezentul rechizitoriu”, se arată în rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Pe parcursul urmăririi penale, Ștefan Semian nu a recunoscut săvârșirea faptei reținute în sarcina sa.

Pentru această faptă, nu s-au dispus/propus măsuri preventive sau de siguranță față de inculpatul Ștefan Semian. De asemenea, pentru această faptă Semian a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Alte știri despre acest subiect:

Hoțul recidivist Ștefan Semian și-a reclamat la Poliție un prieten pentru că i-a spart telefonul cu care îl filma

Hoțul recidivist Ștefan Semian amendat cu 2.700 de lei pentru că bea bere la pet și agasa trecătorii din parcarea Lidl Bazar: „M-au încătușat, mi-au trântit telefonul pe bancheta din spate a mașinii și nu au ținut cont de drepturile mele umane”

Cum a încercat tâlharul recidivist Ștefan Semian să îi înduioșeze pe judecători după ce a atacat cu procedee desprinse din filmele de acțiune o angajată de la un magazin Profi

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

VIDEO Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

Încă doi hoți și-au făcut loc în dosarul în care este cercetat Ștefan Semian pentru că a furat trei litri de NOROC. Vezi ce au încercat să-și însușească inculpații

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Adauga comentariu