Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și-au amintit că în urmă cu trei săptămâni o femeie a fost arestată preventiv pentru că vindea țigări de contrabandă

Astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat faptul că la data de 10 iulie 2020 o femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

La data de 9 iulie 2020, pe la ora 19.40, femeia a fost depistată în Piața Agroalimentară din Burdujeni, municipiul Suceava, vândând țigări de contrabandă la punctul de lucru al unei societăți comerciale. Pe urmă, după femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în arestul IPJ Suceava.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările în cauza menţionată, întocmind rechizitoriul, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei menţionate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <contrabandă>, cu modificările şi completările ulterioare.

Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Adauga comentariu