Restricții ridicate în această seară, cu ocazia Paștelui catolic. Sucevenii pot circula pe străzi până la ora 02.00 pentru a participa la slujbele religioase

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au anunțat faptul că, în seara de 3 spre 4 aprilie 2021, restricțiile privind prevenirea și combaterea coronavirusului vor fi ridicate pentru persoanele care sărbătoresc Paștele catolic. 

Sucevenilor le este permis să circule pe străzi în intervalul 22.00 - 02.00 pentru a se deplasa și a participa la slujbele religioase.

„Având în vedere că duminică sărbătorim Paștele Catolic, o atenție deosebită se va acorda siguranței oamenilor în zona lăcașelor de cult. Facem un apel la toți cei care vor merge la biserică în aceste zile să dea dovadă de responsabilitate și să respecte normele de protecție sanitară. Jandarmii vor fi prezenți pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.
Reamintim că în toate localitățile din Suceava, la fel ca la nivel național, este permisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în perioada 3 aprilie – 4 aprilie 2021, în intervalul orar 20.00-02.00, pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase”, au transmis reprezentanții IJJ Suceava.

Adauga comentariu