Rezultatele a două cadre medicale din Vatra Dornei au ieșit pozitive în urma testării pentru COVID-19

Surse din apropierea Comitetului Local pentru Situații de Urgență au confirmat, aseară pentru cotidianul Monitorul de Dorna că, în cazul testelor pentru depistarea noului tip de Coronavirus, efectuate la întreg personalul medical din oraș (Spital, Policlinică), două dintre rezultate au fost pozitive.

Se pare că acestea fac parte dintre ultimele probe recoltate, cele din ziua de vineri. Se așteaptă comunicarea oficială a rezultatelor, însă cele două asistente se află deja în autoizolare, împreună cu familiile, și au fost demarate deja anchete epidemiologice. Până la ora redactării acestei știri, nici reprezentanta DSP, Daniela Coman, nici Directorul Spitalului Vatra Dornei, Valentin Stan, nu au răspuns solicitărilor reporterilor de la Monitorul de Dorna.

Vă reamintim, în cursul zilei de vineri fuseseră deja primite rezultatele probelor prelevare miercuri, toate cele 70 de teste fiind negative! În afara acestora, joi și vineri s-au mai prelevat alte 160 de probe, rezultatele acestora de pe urmă confirmând cele două cazuri pozitive.

sursa material: monitoruldedorna.ro

sursa foto: radiodorna.ro

Adauga comentariu