Românca, care a torturat-o, incendiat-o și îngropat-o pe o suceveancă în Italia, a fost condamnată definitiv la închisoare pe viață

Judecătorii au găsit-o pe femeie responsabilă pentru uciderea tinerei Nicoleta, o crimă care a avut loc în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Acesta ar fi înjunghiat-o și apoi i-ar fi dat foc. Trupul neînsuflețit al Nicoletei a fost găsit două zile mai târziu într-o vie din cartierul Sant’Onofrio din Marsala, Italia.

Carmelo Bonetta, deținut la închisoarea Pagliarelli din Palermo, a fost și el condamnat. Bărbatul ar fi ales procedura scurtată: împotriva lui i s-a pronunțat o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, confirmată în apel și la Curtea Supremă în aprilie anul trecut.

Margareta Buffa, care este deținută în închisoarea din Agrigento, s-a declarat întotdeauna nevinovată. După condamnarea Judecătoriei de Assis Trapani, tânăra a depus recurs prin avocat. Acum a fost condamnată definitiv la închisoare pe viață, arată stiridiaspora.ro.

Povestea crimei

La data de 19 martie 2019, o româncă a fost găsită moartă în Italia, la Marsala. Nicoletta Idelicato (25 de ani), a fost ucisă de o altă româncă și de iubitul ei, italian.

Nicoletta Idelicato a fost o suceveancă adoptată de când avea cinci ani. Atunci, familia respectivă la adoptat și pe fratele Nicoletei, Cristian.

La data de 17 martie 2019, părinții fetei, Damiano și Anna Rita, au declarat-o pe tânără dispărută, după ce aceasta a plecat de acasă la data de 16 martie 2019 și nu s-a mai întors.

Convinsă de criminali să iasă în oraș

Părinții sucevencei au povestit presei italiene faptul că tânăra era îmbrăcată cu pijamale când a fost sunată de Margareta Buffa (29 de ani), de origine româncă, și convinsă să iasă în oraș.

În acea seară, Nicoletta s-a certat cu mama sa, care nu a fost de acord cu ieșirea nocturnă. În jurul orei 00.00, tânăra nu s-a lăsat convinsă de mama sa și a plecat din casă, spunând că își va petrece seara cu niște prieteni în centrul istoric din Marsala.

Ultima dată, Nicoletta a fost văzută în zona Castelvetrano, la o petrecere. Până în seara de 19 martie nimeni nu a mai știut nimic de aceasta. În acea seară, cadavrul tinerei a fost găsit incendiat pe un câmp de lângă Marsala.

Bătută, torturată, incendiată și îngropată

Un barman le-a spus carabinierilor faptul că a văzut-o pe Nicoletta plecând alături de Margareta și Carmelo în noaptea de 16 - 17 martie. În urma anchetei poliției, Margareta Buffa și iubitul ei, Carmelo Bonetta, agricultor de profesie, au fost singurii suspecți. 

În timpul audierilor, Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii, iar într-un final aceasta a recunoscut faptul că ea împreună cu Carmelo Bonetta au ucis-o pe Nicoletta. Margareta a povestit tot ceea ce s-a întâmplat și a indicat și locul unde s-a petrecut evenimentul.

Se zvonește că motivul crimei ar fi faptul că Nicoletta a făcut-o prostituată pe Margareta Buffa. Tânăra de 29 de ani ar fi bănuit-o pe Nicoletta că vrea să îi ia iubitul.

Cei doi criminalii au atras-o pe Nicoletta pe câmpul din Sant'Onofrio, au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puțin șase ori, au ars-o cu țigara, apoi i-au dat foc și au îngropat-o.

Medicii legiști consideră că suceveanca a fost incendiată când era încă în viață.

Margareta Buffa și Carmelo Bonetta au fost arestați, ambii fiind acuzați de crimă și ascunderea cadavrului.

Românii din anturajul celor două fete spun că acestea ar fi originare din Suceava. 

FOTO: Nicoletta Idelicato

sursa text: observator.tv , monitorulsv.ro

sursa foto: Facebook/ Nicoletta Idelicato, Margareta Buffa, Carmelo Bonetta

Adauga comentariu