Românii din Marea Britanie au strâns peste 10.000 de euro pentru a-l ajuta pe suceveanul care și-a pierdut soția și doi copii în cumplitul accident rutier din Bacău

Romanii din Marea Britanie au demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru a-l ajuta de suceveanul Florin Huluță, barbatul care și-a pierdut duminică, soția și doi copii, în cumplitul accident din județul Bacău. In mai puțin de 24 de ore s-au strâns aproape 10.000 de lire.

”Haideți să ne unim și să fim alături de o familie care are nevoie de noi în aceste momente grele.Familia Huluță din județul Suceava a fost destrămată într-un accident rutier, Duminică 25 Iulie, în județul Bacău. Încercând să ajungă acasă din străinătate la cei dragi, au întâmpinat un mare obstacol. Din accident au mai rămas în viață doar doi membrii ai familiei, tatăl (Florin Huluta) și băiețelul lor (Matei) în vârstă de 3 ani. Mama (Ionela Huluta, 34ani), fetița lor (Georgiana) de doar 3 luni și băiețelul lor în vârstă de 7 ani (Darius) au decedat în urma accidentului. Familia trece printr-o mare încercare și are nevoie de ajutorul nostru. O durere de neînchipuit și o viață schimbată pentru cei rămași în urma lor, au nevoie de sprijin! Vă rog să îi menționați în rugăciunile voastre și să ajutați cu orice sumă doriți.Haideți să ne unim!!” este mesajul postat de initiatoarea campaniei de strângere de fonduri, Lăcrămioara Lucescu.

O femeie din Suceava și copiii ei de șapte ani și trei luni au murit în teribilul accident produs la Bacău.

sursa material: stiridinbucovina.ro

 

Adauga comentariu