Roxana Dirică, tânăra doctoriță din Câmpulung Moldovenesc care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer de sânge, a învins boala

Roxana Dirică, tânăra doctoriță din Câmpulung Moldovenesc diagnosticată cu o formă rară de cancer de sânge, pentru care sucevenii s-au mobilizat exemplar și au strâns în doar câteva zile 200.000 de euro pentru a putea urma un tratament salvator în Israel, a transmis vineri, 5 august, că s-a întors acasă vindecată,  cu diagnosticul REMISIE COMPLETĂ.

”Astăzi am primit o veste extraordinară pe care o împărtășim cu voi, dragi prieteni și donatori de zâmbete și visuri împlinite!
ROXANA DIRICĂ s-a întors acasă sănătoasă, învingând o boală nimicitoare și agresivă!
Ați ajutat la salvarea încă unei vieți, oameni frumoși!
<Două cuvinte pe care nu credeam că le voi auzi prea curând: REMISIE COMPLETĂ! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea şi răbdarea să pot trece prin tot caruselul ăsta emoțional într-o perioadă de 1 an şi 3 luni de boală, după repetate rezultate negative, şi mulțumesc vouă că ați facut posibilă plecarea mea in Israel, unde am reuşit să fac tratamentul salvator şi în final să obțin vindecarea mult aşteptată. Mesajul meu pentru toți cei ce trec prin situații asemănătoare este să nu vă pierdeți niciodată speranța şi credinţa, chiar și atunci când totul pare că se năruie in jurul vostru! 
5 August 2022 – cea mai fericită zi din viața mea>
Și din viețile noastre, dragă Roxana!
Vă îmbrățișăm, dragi donatori, cu toată dragostea și recunoștința!”, au transmis cei de la Asociația Licuricii Fericiți, principalii susținători ai campaniei de strângere de fonduri pentru tratamentul Roxanei Dirică.

Reamintim că, la începutul anului, logodnicul Roxanei, medic rezident și el la Câmpulung Moldovenesc, a demarat o campanie umanitară, încercând să salveze viața viitoarei sale soții, iar în demersurile sale a fost ajutat de către Asociația ”Licuricii fericiți” din localitate. În aproximativ o săptămână s-a reușit strângerea sumei de 200.000 de euro necesară începerii tratamentului. În februarie, tânăra a ajuns în Israel, a început imediat tratamentul, pentru ca acum să transmită minunata veste că acesta a reușit.

sursa material: obiectivdesuceava.ro

Comentarii

Monica

08.08.2022 20:23

La ce clinica in Israel sa tratat Roxana  ? 

Adauga comentariu