Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Astăzi, 5 mai 2019, Tribunalul Suceava a admis cererea formulată de inculpatul Ștefan Semian și i s-a înlocuit măsura arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Ștefan Semian a stat după gratiile unei celule din Penitenciarul Botoșani pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Acesta nu are voie părăsească judeţului Suceava, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară/instanţei, să nu se apropie şi să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoana vătămată și alte interdicții. În cazul în care individul încalcă cu rea-credință obligațiile stabilite, acesta va fi din nou arestat preventiv.

„Spaima magazinelor” a lovit o angajată de la Profi

La data de 14 februarie 2019, pe la ora 18.00, M.B., șef de tură la SC Profi Romfood SRL, de pe strada Tineretului, din municipiul Suceava, a fost anunțată de către colegele sale despre faptul că în magazin a intrat un tânăr care a mai furat bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, M.B. s-a dus la intrarea în magazin și i-a așteptat pe cei doi. În momentul în care cei doi voiau să iasă, femeia a observat că unul dintre cei doi avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare furate din magazin. M.B. le-a spus tinerilor să se oprească, moment în care unul dintre hoți a îmbrâncit-o și și-a continuat mersul. Femeia a reușit să îl prindă de mână pe unul dintre tineri, dar acesta a lovit-o și a fugit.

M.B. l-a recunoscut pe Petrică S., tânărul care a furat din magazin de mai multe ori. Petrică S. îl însoțea pe cel care a lovit-o pe angajata magazinului „Profi”.

La scurt timp, după ce hoții au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 de metri, față de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoșă în care se aflau produsele furate. Sacoșa respectivă a fost analizată de polițiștii criminaliști.

La data de 21 februarie 2018, Ștefan Semian (22 de ani) și Petrică S. (17 ani), ambii din municipiul Suceava, au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, pentru 24 de ore. 

Pe urmă, Ștefan Semian a fost arestat preventiv, inițial, pentru 30 de zile, dar se pare că a „poposit” ceva mai mult timp la Penitenciarul Botoșani.

Sticla de Noroc care a adus ghinion

La data de 26 noiembrie 2018, Ștefan Semian a încercat să fure o sticlă de bere marca NOROC de trei litri. Evenimentul a avut loc într-un magazin Profi din cartierul Obcini, municipiul Suceava. Atunci tânărul a fost oprit de către o angajată a magazinului.

În trecut, Ștefan Semian a mai fost prins în timp ce încerca să fure din diverse magazine și centre comerciale din municipiul Suceava.


 

Comentarii

anonim

08.06.2019 15:08

din ciclul respect tolea si alina,nu s-a potolit specimenu din cate se aude nu a fost lachit la botosani cum poate asa ii trebuia... rusine politiei aveati ocazia sa va razbunati pentru denigarile facute !!

Adauga comentariu