S-a dat startul plății taxelor și impozitelor. Cetățenii stau la coadă în fața Primăriei Suceava de la primele ore ale dimineții

Începând de astăzi, 10 ianuarie 2021, taxele și impozitele locale pot fi plătite atât în incinta Primăriei Suceava, cât și online.

„La fel ca în anii precedenți, taxele și impozitele nu se majorează. Plata se poate face la casieriile primăriei (numerar sau card), astăzi, în intervalul orar 08:00 - 14:00, iar de mâine, între orele 08:00 - 18:00, dar și în conturile de trezorerie ale instituției.
Având în vedere contextul actual, recomand plata online, pe www.ghiseul.ro, unde informațiile se procesează după 48 de ore, pentru cei care își fac cont.
Pentru a putea beneficia de bonificația de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini), termenul limită în care sucevenii pot face plata integrală a taxelor și impozitelor este data de 31 martie.
P.S.: Eu am plătit online în această dimineață și îi încurajez pe toți sucevenii să facă la fel, este mult mai simplu, se evită cozile și aglomerația”, a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

sursa foto: Facebook/ Oana Șlemco

Adauga comentariu