S-a dat startul promisiunilor electorale. Ion Lungu le spune sucevenilor că va îngropa cablurile de pe stâlpii din oraș: ”Sunt șanse reale că în următorii doi ani să implementăm acest proiect”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că municipalitatea va îngropa cablurile de pe stâlpi printr-o tehnologie nouă, inteligentă Foraje Orizontale Dirijate - Subtraversări.

„𝐒𝐮𝐧𝐭 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐚 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐨𝐢 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚̆𝐦 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐢̂𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮.
Am avut o întâlnire la sediul primăriei municipiului Suceava, împreună cu directorii de investiții și patrimoniu, cu reprezentanții firmei SC <CALA> SA Mureș - Centru de Tehnologii Fără Săpătură, referitor la îngroparea cablurilor de pe stâlpi printr-o metodă inovativă prin Foraje Orizontale Dirijate-Subtraversări.
Această firmă este specializată în acest tip de lucrări, implementând acest sistem în mai multe orașe din România și din străinătate.
Ca prim pas am convenit ca municipalitatea suceveană să realizeze un studiu de fezabilitate profesionist din care să rezulte lucrările necesare de efectuat și în final să se stabilească valoarea indicatorilor tehnico-economici.
Este un proiect inteligent care se poate încadra în proiectul <Orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030>, proiect de tip Smart City.
Sunt șanse reale să implementăm acest proiect în orașul nostru în următorii doi ani de zile.
Doamne ajută!

Adauga comentariu