Sală de păcănele din Mihoveni închisă de polițiști, după ce gestionara a uitat că Șcheia se află sub incidența codului roșu

La data de 13 februarie 2021, la ora 18.43, polițiștii au anunțat faptul că o persoană anonimă a sesizat prin TELVERDE că la magazinul mixt denumit Șoimaru din localitatea Mihoveni sunt persoane ce joacă la aparate.

Societatea SC Șoimaru Junior SRL are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băutură și tutun și are punct de lucru în satul Mihoveni, comuna Șcheia. Magazinul este prevăzut cu o clădire în care se desfășoară activități de comerț, iar în continuarea acestuia este o încăpere în care sunt amplasate două aparate tip slot-machine, în funcțiune. Accesul în sala de jocuri se face pe o ușa exterioară a magazinului, iar în interior au fost depistate trei persoane din localitatea Mihoveni.

În urma discuțiilor purtate cu gestionara Georgiana R., care de regulă lucrează la punctul de lucru de pe raza satului Stroiești, a rezultat faptul că aceasta nu cunoștea faptul că localitatea Șcheia se află sub incidența codului roșu.

SC Șoimaru Junior SRL a fost sancționată, iar persoanele prezente în incinta sălii de joc au părăsit zonă.

Adauga comentariu