Șapte persoane bătute într-un pub din Câmpulung. Trei dintre agresori au fost reținuți pentru 24 de ore

La data de 6 februarie 2019, polițiștii au continuat cercetările cu privire la scandalul produs la data de 21 ianuarie a.c. la localul ,, La Marionette” din municipiul Câmpulung Moldovenesc, stabilind că autorii faptelor de agresiune sunt Liviu Ţîflea (18 ani), Constantin – Ionuţ Oblezniuc (23 de ani), Constantin Serediuc (19 ani) şi Iacob Slușarec (20 de ani), toţi din comuna Izvoarele Sucevei.

În acest dosar penal au depus plângeri Marian M. (34 de ani), Andrei O. (26 de ani) și Constantin C. (35 de ani), toți din Câmpulung Moldovenesc, persoane ce au avut nevoie de zile de îngrijiri medicale conform actelor medico – legale înaintate, precum şi SC Miss Inof SRL Câmpulung Moldovenesc, prin administratorul Rodica P. (60 de ani), localnică, cu privire la faptele de distrugere produse în local.

Cercetările au scos la iveală faptul că în fond au fost bătute șapte persoane de către cei patru suspecţi, însă doar cele trei persoane au reclamat faptele penale.

În cursul zilei de 6 februarie 2019 s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecților Liviu Ţîflea, Constantin – Ionuţ Oblezniuc, Constantin Serediuc pentru comiterea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Cei trei au fost introduși în Arestul IPJ Suceava, urmând ca ulterior față de aceștia să se dispună alte măsuri preventive.      

Sursa foto: www.gorj-domino.ro

Adauga comentariu