Șase din zece persoane care și-au rezolvat problemele de familie în curtea Spitalului din Rădăuți au fost reținute pentru 24 de ore

Ieri, în jurul orei 14.30, Gheorghe L. a ajuns la spitalul din Rădăuți fiind bătut.

La unitatea spitalicească s-au deplasat și Mihaela - Liliana L. (40 de ani), soțul acesteia Arhip L. (43 de ani), fiul lor Arhip - Robert L. (20 de ani) și Constantin - Cristian L. (37 de ani).

În timp ce persoanele menționate mai sus se aflau în curtea spitalului, aceștia au fost abordați de către Mariana - Angela L. (35 de ani), Viorica B. (25 de ani), Aurora - Ancuța B. (29 de ani), Claudiu - Marian L. (16 ani), Florin - Ștefan B. (31 de ani), toți din comuna Dornești și Vasile - Radu M. (24 de ani), din orașul Buhuși, județul Bacău.

Pe fondul unui scandal petrecut la data 1 octombrie 2019, pe raza comunei Dornești, membrii celor două grupuri au continuat conflictul în curtea spitalului. Astfel că membrii celor două grupuri s-au certat în public, s-au înjurat, s-au amenințat și s-au bătut.

Rănite cu care s-au pricopsit persoanele implicate sunt ușoare, acestea fiind pe urmă supuse unei examinări medico-legale.

Polițiștii din municipiul Rădăuți i-au condus la secție pe Mihaela - Liliana L., Arhip L., Arhip - Rober L., Mariana - Angela L., Viorica B., Aurora - Ancuța B. și Claudiu - Marian L..

În urma verificărilor, pe raza comunei Dornești, au fost identificați și Florin - Ștefan B. și Vasile - Radu M. care au fost și ei conduși la secția de poliție.

După audieri, față de Mihaela - Liliana L., Arhip L., Arhip - Robert L., Viorica B., Aurora - Ancuța B., Florin - Ștefan B. și Vasile - Radu M. a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Mihaela - Liliana L. nu a fost reținută pentru 24 de ore deoarece este mama unui copil de două săptămâni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „tulburarea liniștii și ordinii publice” și „loviri sau alte violențe”.

Astăzi, suspecții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Cei șase reținuți au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

sursa foto: www.libertatea.ro

Adauga comentariu