Șase hoți care au furat de la Transgaz și-au aflat condamnările

Judecătoria Suceava i-a condamnat pe mai mulți hoți, dintre care câțiva minori, iar alții recidiviști, pentru furturile comise încă din anul 2017. Victimele hoților au fost SC PIETA CCC SRL și Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș.

Ionuț Daniel Bacrău a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Magistrații au ajuns la această condamnare cumulând celelalte pedepse, privind măsuri educative, ale inculpatului. Individul a avut probleme cu furturile atât când era minor, cât și după majorat.

Dorian Ovidiu Bidirel a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de „furt calificat”.

Constantin Gabriel Oltean a fost condamnat la doi ani și șase luni de internare într-un centru de detenție pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de „furt calificat”.

Iulian Cornel Bozomală a fost condamnat la trei ani și patru luni de internare într-un centru de detenție pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de „furt calificat”.

Ilie Robert Bozomală a fost condamnat la patru ani și cinci luni de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de „furt calificat”. Magistrații au ajuns la această condamnare contopind pedepsele pe care inculpatul de-a adunat în ultimii ani pentru mai multe infracțiuni printre care și „ultraj”.

Cezar Gheorghe Titianu a fost condamnat la doi ani, două luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Decizia nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.

Adauga comentariu