Șase luni de închisoare cu suspendare pentru sălbaticul înarmat cu o sabie, ce a amenințat cu moartea un polițist care încerca să-l oprească din a devasta comuna Breaza

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-a condamnat pe Petrică Bodnar la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Breaza sau în cadrul Primăriei Pojorâta, pe o perioadă de 90 de zile.

Magistrații dispun confiscarea de la inculpat a sabiei.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că, la data de 17 iulie 2021, inculpatul Petrică Bodnar (42 de ani), din comuna Breaza, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și folosindu-se de o macetă, pe care o purta asupra sa în mod nelegal, a aplicat lovituri în colțul unui garaj și i-a provocat degradări. Totodată a provocat degradări la poarta unei case prin loviri cu același corp contondent. Distrugerile au fost provocate în dauna persoanei vătămate Mihai Ț. (60 de ani). De asemenea, la aceeaşi data şi în aceleaşi împrejurări a adresat ameninţări cu moartea agentului de poliţie S.I.M. care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, creându-i o stare de temere.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Adauga comentariu