Scandal cu înjurături și îmbrânceli în fața magazinului Albina. O vânzătoare de la Cvartet a fost batjocorită de un flăcău din zonă

Ieri, 1 martie 2021, pe la ora 19.00, una dintre vânzătoarele magazinului alimentar Cvarter de pe strada Zorilor din municipiului Suceava, cartier George Enescu, a sunat la 112 și a anunțat faptul că un client face scandal.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a observat pe scandalagiu în parcul din zona magazinului Albina. Cel din urmă, când a văzut echipajul de poliție a încercat să fugă, dar oamenii legii l-au prins.

Se pare că, înaintea apelului la 112, tânărul de 23 de ani a intrat în Cvarter și a început să facă scandal înjurând-o pe vânzătoare. În apărarea femeii a sărit un bărbat în vârstă de 53 de ani. Scandalagiul văzând că este luat la rost, l-a împins pe bărbatul menționat. Agresiunea a avut loc în parcul din fața magazinului Albina. 

Bărbatul agresat fizic nu a dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Scandalagiul a fost sancționat contravențional.

Tânărul de 23 de ani a fost unul dintre organizatorii grătarului udat cu băutură în fața magazinului Albina în Ajunul Crăciunului din 2019.

Adauga comentariu