Scandal între rromii din Vuliva. Un individ a fost reținut după ce i-a dat un par în cap unui consătean

Ieri, polițiștii au continuat cercetările privire la un scandal produs în cătunul de rromi Vuliva, comuna Fătăuții Noi.

În acest caz, polițiștii au întocmit trei dosare penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii a mai multor infracțiuni de „lovirea sau alte violențe” și de „distrugere”.

În urma probelor administrate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reunirea celor trei dosare penale și extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Polițiștii din Gălănești au dispus continuarea urmăririi penale față de Adrian Beghean (28 de ani), din municipiul Rădăuți, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea sau alte violențe”. Concret, în seara zilei de 30 septembrie 2020, după ora 21.30, în timp ce se afla în drumul public din fața unui gater, Beghean l-a lovit cu pumnul în zona capului.

Tot în seara zilei de 30 septembrie a.c., după ora 21.30, în timp ce se afla împreună cu Alexandru Iulian L., Daniel M. și Marcel C., pe drumul comunal Vuliva, de pe raza comunei Frătăuții Noi, cătun Vuliva, a tulburat ordinea și liniștea publică prin lovirea lui Ștefan P. cu o bâtă la nivelul capului, faptă săvârșită în prezenta unui număr mare de persoane care participau la un eveniment familial chiar la locuința lui Ștefan P..

La data de 13 octombrie 2020, polițiștii l-au dus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești pe suspectul Adrian Beghean, unde a fost audiat în calitate de suspect, iar după finalizarea audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava. Între timp, el a fost eliberat sub control judiciar.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea activității infracționale desfășurate de celelalte persoane implicate în conflict și luarea măsurilor legale față de acestea.

 

 

 

Adauga comentariu