Scandal la Ocolul Silvic Breaza. Un individ beat l-a lovit pe șeful ocolului, i-a amenințat pe angajații instituției și a distrus parbrizul unei mașini și mai multe obiecte din sediul profesional

Ieri, pe la ora 10.30, angajații Ocolului Silvic Breaza au sunat la 112 și au anunțat că o persoană recalcitrantă a intrat în sediul instituției și provoacă scandal și distrugeri materiale.

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști care l-au găsit pe scandalagiul Alexandru Droniuc (68 de ani), din comuna Breaza, sub influența băuturilor alcoolice.

Individul a intrat în sediul Ocolului Silvic Breaza pe motiv că reprezentanții ocolului silvic nu i-ar fi permis accesul la licitațiile silvice și alte motive asemănătoare. Din această cauză, bărbatul i-a înjurat și amenințat pe mai mulți angajați ai instituției.

La un moment dat, șeful Ocolului Silvic Breaza, Mihai Liță (40 de ani), împreună cu alți angajați i-au cerut scandalagiului să părăsească sediul. După cum era de așteptat, Droniuc nu s-a conformat și a apucat un scaun cu care a lovit un perete al camerei în care se afla.

Văzând că bărbatul se manifestă agresiv, mai mulți angajați ai Ocolului Silvic Breaza l-au evacuat forțat pe scandalagiul din sediul profesional.

Ajuns afară, Alexandru Droniuc a spart parbrizul unui autoturism marca Dacia Duster, folosit de angajații Ocolului Silvic Breaza.

De asemenea, în timpul scandalului, Droniuc l-a lovit la un picior pe Mihai Liță și l-a amenințat cu bătaia pe pădurarul Ilie Coca (47 de ani).

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”, „violarea sediului profesional”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „ultraj (două fapte).

În primă fază, procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a considerat că nu ar trebui impusă o măsură preventivă față de scandalagiu. Cercetările sunt în desfășurare.

sursa foto: monitorulsv.ro

 

Adauga comentariu