Scandal monstru provocat de un bețiv ce nu a fost lăsat să fumeze într-un restaurant

Ieri, în jurul orei 18.00, polițiștii din Vatra Dornei au fost anunțați de către Monica O. (32 de ani), despre faptul că a fost lovită de un bărbat în restaurantul Casa Bucovineană din Vatra Dornei.

Monica O., angajată a restaurantului Casa Bucovineană, se afla cu soțul său în interiorul localului. Pe la ora 17.00, un client în stare de ebrietate a început să facă scandal și să înjure personalul restaurantului. Acesta, la un moment dat, a început să fumeze în incinta sălii, motiv pentru care angajații l-au rugat pe bărbat să părăsească restaurantul. Scandalagiul a refuzat și a continuat „circul”.

În momentul în care personalul a insistat ca bărbatul să nu mai fumeze în interiorul restaurantului, individul a lovit-o pe Monica O. Aceasta se afla în apropierea mesei unde se desfășura întreaga scenă.

Două echipaje de poliție au intervenit la fața locului, legitimându-l pe scandalagiu. Individul agresiv era Nicolae Danciu, în vârstă de 66 de ani, din comuna Șaru Dornei.

Nicolae Danciu și-a continuat „numărul” fiind agresiv atât fizic cât și verbal cu polițiștii. Acesta nu a achitat consumația făcută la respectivul restaurant, a refuzat să se legitimeze și să părăsească de bunăvoie restaurantul la solicitarea polițiștilor. Agresorul a fost dus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Danciu a refuzat să dea declarații, alegându-se la finalul „distracției” cu o amendă și un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

sursa foto: casabucovineana.ro

Adauga comentariu