Scandal provocat în urma unui sărut. Polițiștii l-au lăsat fără permis, l-au amendat și i-au făcut dosar penal unui tânăr care a avut ghinionul ca iubita prietenului său să se dea la el

În seara de 26 spre 27 octombrie 2020, pe la ora 02.30, Cătălin C. (24 de ani), din comuna Șcheia, s-a dus cu mașina la sediul Poliției din zonă pentru a sesiza faptul că mai multe persoane de etnie rromă i-au distrus autoturismul marca Mercedes-Benz.

Fiind față în față cu oamenii legii, cei din urmă au observat că tânărul mirosea puternic a alcool, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au controlat documentele mașinii și au constatat faptul că autoturismul marca Mercedes-Benz nu avea asigurarea RCA valabilă. Pe acest motiv, oamenii legii i-au dat tânărului o amendă în valoare de 1.000 de lei, i-au reținut plăcuțele de înmatriculare, i-au reținut și certificatul de înmatriculare și i-au eliberat o dovadă fără drept de circulație.

Tânărul care s-a dus cu mașina la sediul Poliției Șcheia fiind beat, a spus că în seara de 26 octombrie 2020, în jurul orei 20.00 s-a dus cu A.F. (17 ani), din Șcheia, la locuința lui Andrei Gabriel B. (20 de ani), din comuna Șcheia, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, Andrei Gabriel B. s-a dus la un magazin pentru a mai cumpăra băuturi alcoolice. În acest timp, Cătălin B. a rămas în casă cu Cristina B., iubita tânărului plecat la cumpărături. Cât timp Andrei Gabriel B. nu era acasă, Cristina B. i-ar fi propus lui Cătălin B. să se sărute cu ea. 

Când Andrei Gabriel B. s-a întors acasă a aflat ceea ce s-a întâmplat în lipsa lui, motiv pentru care a provocat un scandal și i-ar fi lovit mașina lui Cătălin C. cu o rangă metalică. Atunci, Cătălin C. s-a urcat la volanul mașinii și s-a dus la sediul Poliției Șcheia pentru a povesti cele întâmplate.

Povestea s-a încheiat cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  și unul pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”. 

Adauga comentariu