Scandalagiul care a lovit un polițist cu un pahar a „zăcut” 24 de ore în beciul Poliției

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Dănuț Pădurariu, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Suceava, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj.

Din cercetările făcute de anchetatori a reieșit că, la data de 1 noiembrie 2018, în jurul orei 00.25, în timp ce se afla în incinta unei săli de pariuri sportive din Suceava, suspectul i-a adresat amenințări cu bătaia și l-a lovit cu un pahar de sticlă în zona șoldului de la piciorul drept pe un agent de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva autorului şi au decis ca inculpatul să fie cercetat în continuare sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, în sarcina acestuia fiind stabilite mai multe obligaţii, printre care şi cele a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava, de a nu se apropia de persoana vătămată şi de a nu comunica pe nicio cale cu aceasta, cu alte părţi şi cu martori din dosar.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa foto: www.observator.ro

Adauga comentariu