Scandalul sângeros dintre doi frați din Bogdănești s-a sfârșit cu unul dintre ei în stare gravă la spital și celălalt în arest. Victima a ajuns la spital cu artera femurală tăiată de un cuțit

În urmă cu două zile, în jurul orei 16.00, un bărbat din comuna Râșca a sunat la 112 și a anunțat faptul că la intrarea în comuna Bogdănești se află un biciclist căzut.

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că frații Petru Diaconu (44 de ani) și Victor Diaconu (53 de ani), care locuiesc la aceeași adresă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-au luat la ceartă. Scandalul a degenerat iar Victor Diaconu l-a înjunghiat pe fratele său mai mic cu un cuțin într-un picior, atingându-i artera femurală.

Victima a ieșit din curte cu bicicleta cu intenția de a se duce la niște rude pentru a le spune ce a pățit. Din cauza rănilor și consumului de alcool a căzut de pe bicicletă la circa 200 de metri distanță de locuință.

La fața locului a ajuns o ambulanță. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului și pe urmă l-au transportat la Spitalul din Fălticeni.

Din cauza stării de sănătate a victimei, nu s-a putut întocmi formularul de evaluare a riscului pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Victor Diaconu a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu