Școala a devenit ringul de box al adolescenților. Doi elevi de la Școala Gimnazială Nr. 9 Suceava s-au luat la pumni după ce au terminat orele

Luni, 31 ianuarie 2022, doi elevi de la Școala Gimnazială Nr. 9 „Ion Creangă” Suceava s-au bătut în fața unității de învățământ. Aceștia și-au rezolvat socotelile chiar în fața porții, imediat după ce au ieșit de la orele de curs.

În ziua următoare, mama unuia dintre băieții implicați în altercație a mers împreună cu fiul său la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a povesti cele întâmplate.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Vă amintim faptul că săptămâna trecută a avut loc un conflict între niște colegi de clasă din cadrul Colegiului Tehnic Rădăuți. Elevii au fost lăsați să își rezolve problemele cum cred că este de cuviință. Așa se face că, unul dintre elevi a ajuns în arestul IPJ Suceava și riscă să fie condamnat la ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar altul a ajuns în stare gravă la spital. În acel caz, conducerea colegiului a încercat să se excludă pe cât posibil de vreo vină.

 

Adauga comentariu