Se întorc ploile în Suceava! Județul se află sub cod portocaliu de ploi, vijelii, grindină și descărcări electrice

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 24 august, ora 12.00 – 25 august, ora 10.00, mai multe județe din România, printre care și județul Suceava se află sub cod portocaliu de ploi, vijelii, grindină și descărcări electrice.

„În intervalul menționat, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Banat, Maramureș și la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp”, a transmis ANM.

De asemenea, în intervalul 25 august, ora 10.00 – 26 august, ora 10.00, județul Suceava se va afla sub cod galben de ploi, descărcări electrice și izolat grindină.

„În intervalul menționat, în Transilvania, Moldova și local în Banat, Oltenia, Muntenia și la munte, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp”, a mai transmis ANM.

 

 

Adauga comentariu