Secretarul de stat Nelu Tătaru a cerut demiterea lui Vasile Rîmbu din funcția de manager al Spitalului Județean Suceava. Gheorghe Flutur ar fi de acord

Nelu Tătaru, secretarul de stat, a cerut Consiliului Județean Suceava să-l demită din funcția de manager al Spitalului Județean Suceava pe Vasile Rîmbu și să fie numit altcineva pe această funcție. Secretarul de stat a avut această solicitare la Antena 3.

Tătaru spune că Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, ar fi de acord cu această demitere.

Cel mai probabil doctorul Florin Filip va fi următorul manager al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

 

Comentarii

tdan

27.03.2020 05:55

~~Trist si mai ales tragic. Ne trebuie morti pentru a ne da seama ca o mare parte din cei ce conduc, mâna în mâna de 30 de ani nu fac decât sa-si bata joc de natiunea româna ? Numai interese personale si orgolii ce nu au facut decât sa mentina unul din judetele istorice ale tarii în întuneric. Am avut si noi o ocazie de a fi în fata si nu am ratat-o : COVID-19…Lungu, Flutur, Mârza, Râmbu (fost sef al Garzii Financiare…) si multi alti incompetenti ce de ani de zile s-au “agatat” de posturi cheie , nu au fost nici pe departe suceveni. Români poate ? !COVID-19, o tragedie de care nu aveam nevoie si din care eu am speranta ca vom iesi. Nu uitati însa cu aceasta ocazie ca nu mai avem nevoie nici de politicieni si “oameni de afaceri” incompetenti si corupti. Sunt mult mai periculosi, mai daunatori si mai ales mai rezistenti.

Adauga comentariu