Ședință foto cu primarul Lungu boldindu-se la noile stații de autobuz, accesorizate cu bănci de așteptare pe care abia încape o persoană

Ion Lungu îi anunță pe sucevenii care încă nu au observat noile stații de autobuz din oraș faptul că Primăria Suceava amplasează/modernizează 54 de stații de autobuz până în luna octombrie (probabil până în luna octombrie a acestui an).

Aceste stații de autobuz fac parte din proiectul „Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava”.

„În perioada 17-26.05.2021 au fost amplasate 10 stații de călători, iar alte 14 stații vor fi montate în perioada 30.08 - 3.09.2021. Ultimile 14 stații vor fi montate în luna octombrie”, a spus Ion Lungu.

Stațiile sunt realizate din alucubond, sticla securizată și au în dotare:

  • banca de așteptare;
  • două porturi USB pentru încărcare telefoane mobile;
  • două suprafețe de afișaj, pentru informații legate de traseele de transport;
  • un fronton pe care au impimat numele stației.

Majoritatea stațiilor vor fi prevăzute cu sisteme de supraveghere video și sistem e-ticketing.

„Ne propunem să finalizăm amplasarea/modernizarea stațiilor, montarea camerelor video și a sistemului e-ticketing până la sfârșitul anului”, a mai adăugat Lungu.

În plus, edilul a făcut o ședință foto la câteva astfel de stații de autobuz.

Vă amintim că edilul Sucevei a mai avut o ședință foto la începutul acestei săptămâni, în prima zi de muncă de după concediul de odihnă. Atunci a vizitat șantierele din oraș.

Comentarii

Daniel

05.09.2021 19:35

Multumim foarte frumoase si bune aceste banci te protejeaza din cand in cand de ploaie nimic mai mult in rest cu Dumnezeu inainte speram sa puna cel putin cate 6 in statie ca sa poata sta prostii pe ele scuzati alegatorii

Adauga comentariu