Ședința solemnă a Consiliului Județean Suceava i-a plictisit de moarte pe primarii din județ

Ieri, la ședința solemnă a Consiliului Județean Suceava la 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România, oficialitățile prezente au fost foarte atente la cei care vorbeau la pupitru. 

Primarii din județul Suceava și-au descărcat telefoanele fiind plictisiți de importanta ședință. Aceștia s-au plictisit groaznic amorțind pe scaun și forțându-se să dea impresia că sunt atenți. Lăsau telefoanele din mână doar atunci când erau nevoiți să aplaude pentru a părea că apreciază cele spuse de vorbitorii de la pupitru. 

Edilii unităților administrative din județul Suceava s-au comportat ca și niște elevi. Stimabilii au profitat de locul din spate, pentru a putea butona telefoanele. Aceștia au adoptat tot felul de poziții nefirești pentru a nu se da de gol că nu le pasă  de ceea ce se vorbește „la catedră”. 

„Elevii neatenți la oră” au ales să dea scroll pe Facebook, să se joace sau să vorbească prin mesaje, în loc să fie atenți la specialul eveniment. Dacă nu ar fi fost premiați cu medalii și pachete, nici nu s-ar fi deplasat până în municipiul Suceava.

Momentele în care trebuiau să se ridice în picioare pentru câteva secunde, au fost prielnice dezmorțirii. 

Membrii corului care au stat în picioare tot timpul ședinței au fost priviți sfidător și aplaudați din „obligație”. 

La școală, elevilor le sunt confiscate telefoanele dacă sunt folosite în timpul orelor. Pentru aceste personaje, nu ar fi soluția corectă confiscarea mobilelor. Totuși, ei ocupă niște funcții importante și ar trebui să dea dovadă de bun simț.

 

Adauga comentariu