Șeful de post din Zvoriștea acuzat că terorizează o familie din Șerbănești după ce fiica lui a plecat în Germania la iubitul ei

O familie din satul Șerbănești, comuna Zvoriștea, acuză faptul că polițistul Costică Ghițu, șeful de post din comuna Zvoriștea, le face viața un calvar după ce fiica bărbatului a plecat în Germania la un tânăr din familia respectivă.

„Fata șefului de post din comuna Zvoriștea are o relație cu fratele meu de mai mult timp. De aproximativ două luni de zile aceasta a plecat în Germania la fratele meu. Țin să precizez că aceasta este divorțată legal, având vârsta de 27 de ani și fratele meu de 30 de ani. În urma plecării ei pentru noi cei de acasă, adică familia mea și părinții mei având domiciliul în aceeași curte, a început calvarul din partea șefului de post și a soției acestuia. Cei doi au venit de nenumărate ori la poartă blamându-ne și amenințându-ne verbal și telefonic ajungând până a-mi pune viața în pericol”, a povestit Petronela C..

Femeia ne-a mai relatat un episod desprins parcă din filme, în care polițistul a fost pe cale să producă un grav accident de circulație, după ce a șicanat-o în trafic.

„În data de 15 august 2019, acesta împreună cu soția lui a venit la domiciliul meu, încă cum eu eram în municipiul Suceava, s-a prezentat la locul meu de muncă, împreună cu soția lui, căutând scandal. Eu i-am explicat că mai am 30 de minute până la ora 19.00, când terminam programul. Acesta mi-a spus că mă așteaptă afară să purtăm o discuție în legătură cu fratele meu. La terminarea programului, polițistul nu era în fața locului de muncă, astfel că m-am deplasat spre mașină și am plecat spre domiciliul meu din Șerbănești. Pe drum, între localitățile Călugăreni și Șerbănești, pe o porțiune de câmp, m-a ajuns cu mașina lui marca Skoda Octavia, a început să mă șicaneze, încercând să mă lovească, punând diferite frâne, manevre prin care a încercat să mă scoată de pe partea carosabilă. M-am speriat foarte tare și la un moment dat am derapat și am intrat în șanț, redresându-mă cu mare greutate. În cele din urmă, am reușit să-l depășesc, am ajuns acasă, iar el în urma mea claxona și făcea gesturi extreme. Am parcat pe podeț, iar el a oprit mașina și a venit la mine la mașină, trăgând amândoi de portiere și înjurând. Eu am început să țip, chemându-mi părinții și copilul la poartă. Acesta a început să insulte în mai multe feluri, iar eu între timp am făcut un atac de panică fiind bolnavă de diferite boli, prezentând acte doveditoare și internări în spital. Soțul meu care era la serviciu a fost anunțat de părinți și a sunat la 112 chemând o salvare și un echipaj de poliție”, a mai precizat femeia.

Aceasta a depus un memoriu la conducerea IPJ Suceava prin care cere să fie luate măsuri împotriva polițistului Costică Ghițul.

Tânărul, pe care omul legii nu îl vede potrivit pentru fiica lui, a depus și el un memoriu la IPJ Suceava împotriva „socrului”, dorind să fie lăsat în pace.

„Am o relație cu fiica lui care este divorțată. Ea a venit la mine în Germania. Tatăl ei, fiind împotriva relației noastre, a căutat prin diferite moduri să ne despartă, amenințându-mă pe mine și pe familia mea. Am fost sunat și amenințat de el cât și de fiul acestuia chiar ajungând să îmi spună că îmi va întocmi dosare penale, că mă va prinde în trafic și îmi va lua permisul el sau colegii acestuia său că voi umbla în cărucior. Menționez că fiica lui nu a fost și nici nu este drogată, sechestrată, prostituată sau în alt fel cum susține el”, a menționat Constantin S..

Până și fiica polițistului a depus la conducerea IPJ Suceava un memoriu împotriva tatălui ei dorind să fie lăsat în pace să își trăiască viața așa cum dorește ea.

„Am de mai mult timp o relație cu Constantin S. din localitatea Zvoriștea. Fiind divorțată am plecat la el în Germania, iar de atunci părinții mei cât și fratele meu sunt împotriva relației noastre de căsătorie. Ne amenință prin diferite, creându-ne probleme mie și familiei lui spunând că mă droghează, sechestrează și alte treburi, iar eu declar că nu sunt adevărate aceste acuzații”, a spus Paula P..

Reprezentații IPJ Suceava au demarat o anchetă în urma celor trei memorii primite, însă deocamdată nu a fost luată niciun fel de măsură.

Sursa foto: Facebook/ Costică Ghițu

Adauga comentariu