Șeful Poliției Locale Suceava arată că esplanada Casei de Cultură s-a transformat în ringul de box al tinerilor: „Am constatat că vin tineri din fel de fel de localități limitrofe sau chiar mai îndepărtate”

Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, susține că, după lăsarea întunericului, în dese rânduri, esplanada Casei de Cultură este scena unor scandaluri, a spus acesta pentru Radio Top.

„În centru, prin Casa de Cultură, mai sunt niște petreceri noaptea, pentru că există spații de distracție. Se aglomerează și sute de tineri ies pe esplanadă și crează în mod repetat tulburări ale ordinii publice. Tinerii ies pe esplanadă să fumeze. Mai sunt și tineri care merg să-și ia câte o băutură de la <Profi>. Se întâmplă joia, vinerea și sâmbăta. Am fost și eu noaptea ca să văd care-i fenomenul. Primim foarte multe apeluri din pricina scandalurilor create pe esplanadă. Am constatat că vin tineri din fel de fel de localități limitrofe sau chiar mai îndepărtate. Ciudat este că vin aici să se bată. Asta e partea neplăcută. Vin tot felul de tineri și e un punct de pornire a unui scandal. În mod constant sunt date nenumărate amenzi în fiecare seară în care se întâmplă evenimente nedorite”, a spus Ovidiu Doroftei.

sursa material: radiotop.ro

 

Adauga comentariu