Semafoarele din sensul giratoriu din cartierul Burdujeni vor dispărea: „Mutăm trecerile de pietoni în exteriorul sensului giratoriu”

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că semafoarele din sensul giratoriu din cartierul Burdujeni vor dispărea. Această veste a venit după mai bine de jumătate de an de când autorizația de construire privind modernizarea semafoarelor din sensul giratoriu de la Orizont a fost emisă.

„În urma discuțiilor purtate cu cei de la Poliția Rutieră am găsit o soluție. Vom lăsa sensul giratoriu ca un sens giratoriu clasic, fără semaforizare. Mutăm trecerile de pietoni în exteriorul lui, una pe Calea Burdujeni înspre Parcul Copilului, una spre Liceul Industrial Nr. 1 și una spre Biserica Sfântul Andrei. Aceste treceri de pietoni vor fi semaforizate și la buton. Prin urmare, sensul giratoriu va funcționa pe reguli de sens giratoriu. Nu se va mai bloca și nu vom mai avea lumina roșie apăruta la semafor după un galben intermitent”, a spus Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu