Simbolul #rezist, Cristian Dide, cel care s-a bucurat de moartea jandarmeriței Irina Airinei, a fost declarat inapt psihologic

Jandarmeria Capitalei l-a declarat pe Cristian Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari #rezist, ca fiind inapt psihologic în urma unui concurs privind ocuparea unui post de muncitor necalificat în cadrul instituției.

„Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti - n.r.)”, a transmis protestatarul, conform celor de la Mediafax.

Din cele 14 persoane care au susținut evaluarea psihologică pentru ocuparea postului de muncitor necalificat în cadrul DGJMB, Cristian Dide a fost singurul declarat inapt. Acesta poate depune contestație în termen de trei zile lucrătoare.

Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari #rezist. În luna noiembrie a anului trecut, acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj din care reieșea că se bucură de faptul că jandarmerița Irina Airinei a fost lovită mortal pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava.

Accidentul la care făcea referire Cristian Dide a avut loc la data de 14 noiembrie 2018, în jurul orei 13.30, pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava. Un șofer de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei conducea un autoturism pe direcția Areni – Centru. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, având permisul doar de un an de zile, tânărul a izbit-o violent pe Irina Cristina Airinei (40 de ani), care se deplasa cu căruciorul în care o avea pe fiica sa în vârstă de un an și șase luni. Victimele se aflau pe trecerea de pietoni în momentul impactului.

Comentarii

catana

26.02.2019 10:21

Unui asemenea imbecil ar trebui sa i se puna tarnacopul in mana si trimis la reamenajarea Canalului Siret-Baragan.

Adauga comentariu