Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon pentru campania umanitară inițiată de Ștefan Mandachi

Simona Halep s-a alăturat campaniei umanitarea inițiate de Ștefan Mandachi pentru a ajuta Spitalul Județean Suceava în lupta cu coronavirus. Fostul număr 1 al tenisului feminin a donat o rachetă, o minge de tenis și un tricou de la Wimbledon, toate semnate de aceasta. Racheta, mingea și tricoul vor fi scoase la licitație iar toți banii obținuți în urma donației vor fi direcționați către Crucea Roșie.

„Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte <de muzeu>. Oferim contract de sponsorizare.

Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava. Vă rog, licitați în commenturi:

1. Rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep
2. Minge de tenis cu semnătura Simonei Halep
3. Tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep (tricoul este pe Nicoleta. Aș fi vrut să-l iau eu, dar am prea pronunțate pătrățelele de pe abdomen și n-am vrut)
4. O ședință de o oră în care vă antrenez eu la tenis, dacă vreți să loviți cum am lovit eu azi 🙂
Finalizare licitație: 24 aprilie ora 23:59

După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem <Sfânta Treime> a sportului românesc.
www.1cm.ro”, a spus Ștefan Mandachi.

Până în prezent, Ștefan Mandachi a strâns peste un milion de euro pentru Spitalul Județean Suceava. 

Adauga comentariu