Situația furturilor, tâlhăriilor, violurilor și omorurilor din Suceava sesizate Poliției în luna martie. Numărul violurilor din „luna femeii” este egal cu cel al primelor două luni ale acestui an

Pentru o corectă informare a cetățenilor, reporterii Ziar de Suceava au solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Suceava informații concrete cu privire la numărul furturilor, tâlhăriilor, violurilor, omorurilor și tentativelor de omor sesizate în luna martie 2021, pe raza județului Suceava. De asemenea, a fost solicitat și numărul dosarelor penale, pentru săvârșirea infracțiunilor menționate anterior, rămase înregistrate cu autor necunoscut.

În luna martie 2021 au fost înregistrate:

  • 220 de furturi, dintre care 16 sunt furturi calificate;
  • 10 tâlhării, dintre care cinci sunt tâlhării calificate;
  • 5 violuri;
  • o infracțiune de omor;
  • o infracțiune de tentativă de omor.

De această dată, IPJ Suceava nu ne-a transmis câte dintre dosarele penale întocmite pentru infracțiunile sus-menționate au rămas până în prezent înregistrate cu autor necunoscut. 

Vă amintim faptul că în luna martie 2021, Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „224 de furturi sesizate cu autor necunoscut în primele două luni ale acestui an, în Suceava. În peste 70% din cazuri hoții nu au fost identificați”.

În primele două luni ale anului 2021, un număr destul de mare de hoți au reușit să-i ducă de nas pe polițiștii suceveni. 

Adauga comentariu