Șmecherul de la sat, care a bătut un tânăr pentru că nu avea țigări, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava și a dispus arestarea preventivă a inculpatului Marius Nicolae Șuiu (20 de ani) pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Inculpatul are drept de apel în termen de 48 de ore de la comunicare.


Vă amintim că la data de 4 august 2021, pe la ora 23.00, polițiștii suceveni au fost anunțați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, a fost bătut în apropierea blocului IRE din cartierul Obcini.

Se pare că înaintea altercației victima și alți trei tineri se aflau pe strada Victoriei. La un moment dat, aceștia s-au întâlnit cu un individ pe care îl știau din vedere. Cel din urmă i-a abordat pe tineri cerându-le o țigară. Tot atunci, individul respectiv a prins-o de mână pe una dintre persoanele aflate în compania tânărului de 19 ani. Primul instict al tânărului a fost acela de a interveni, moment în care a fost lovit de către căutătorul de țigări. 

În urma altercației, victima s-a ales cu răni la nivelul feței, motiv pentru care s-a dus la spital. Acolo a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

În scurt timp, oamenii legii au aflat cine este agresorul, respectiv Marius Nicolae Șuiu (20 de ani), din satul Vornicenii Mari, comuna Moara.

La data de, 9 august 2021, polițiștii au reușit probarea activității infracționale a lui Șuiu. Așadar s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de individ pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Pe urmă, Marius Nicolae Șuiu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu